YELLOH! VILLAGE - DOUCE PROVENCE

camping etoile camping etoile camping etoile camping etoile 
Niozelles - Alpes-de-Haute-Provence

Beschrijving

We heten u van harte welkom op onze camping in de regio Provence-Alpes-Côte-d’Azur. Te midden van de ongerepte natuur wacht u in Niozelles, een dorp in de Luberon, een gezellige en familiale sfeer: ideaal voor een 100 % relaxte vakantie met vrienden of familie! Camping Douce Provence ligt vlak bij de Lauzon-rivier en op het domein bevindt zich een 1,7 ha grote vijver. U vindt de setting vast enig!

Welke troeven hebben we in huis om u een gelukzalige vakantie te bezorgen? Een aquapark met peuterspeelbad en glijbaan, een gepersonaliseerd onthaal in een authentieke sfeer, kwaliteitsdiensten (restaurant, bar …), comfortabele accommodaties en animatie van ’s ochtend tot ’s avonds voor de hele familie. Uw allermooiste vakantie brengt u in het Yelloh! Village Douce Provence door!


Accommodatie


Merci d'accepter les conditions d'utilisation du formulaire

  De informatie die met dit formulier wordt verzameld, is nodig voor de verwerking van uw verzoek. Door dit formulier te verzenden, gaat u akkoord met de opname en verzending naar de diensten van FRHPA SUD die verantwoordelijk zijn voor de verwerking ervan.
U hebt computerrechten en vrijheden met betrekking tot de gegevens die op u betrekking hebben, die u kunt uitoefenen door contact op te nemen met de functionaris voor gegevensbescherming van FRHPA SUD. Beleid inzake bescherming van persoonlijke gegevens