YELLOH! VILLAGE - DOUCE PROVENCE

camping etoile camping etoile camping etoile camping etoile 
Niozelles - Alpes-de-Haute-Provence

Beschrijving


meer

river

Wi-fi

Zwembad

Verwarmd zwembad

Overdekt zwembad

Kinderclub

Animaties voor volwassenen

Animaties voor kinderen

Bar

Restaurant

Het hele team verwelkomt u graag op onze camping in de Provence-Alpes-Côte-D'azur in Niozelles in de Luberon. In het hart van een wilde natuur en in een vriendelijke en familiale sfeer, beleeft u een 100% ontspannende vakantie met uw gezin. Onze camping ligt vlakbij de rivier de Lauzon en beschikt over een vijver van 1,7 hectare.

Alles is aanwezig om uw verblijf onvergetelijk te maken: een watergebied met een peuterbad en een glijbaan, een persoonlijk en authentiek onthaal, kwaliteitsdiensten met een restaurant, een bar... Accommodatie met alle comfort en zelfs animatie van 's morgens vroeg tot 's avonds laat voor groot en klein. Geniet van uw mooiste vakantie in Yelloh! Village Douce Provence.


Accommodatie


Volg de camping op sociale netwerken


Merci d'accepter les conditions d'utilisation du formulaire

  De informatie die met dit formulier wordt verzameld, is nodig voor de verwerking van uw verzoek. Door dit formulier te verzenden, gaat u akkoord met de opname en verzending naar de diensten van FRHPA SUD die verantwoordelijk zijn voor de verwerking ervan.
U hebt computerrechten en vrijheden met betrekking tot de gegevens die op u betrekking hebben, die u kunt uitoefenen door contact op te nemen met de functionaris voor gegevensbescherming van FRHPA SUD. Beleid inzake bescherming van persoonlijke gegevens