Parc Saint James - Parc Montana

camping etoile camping etoile camping etoile camping etoile 
Gassin - Var

Beschrijving


Zwembad

Verwarmd zwembad

Kinderclub

Kruidenier

Bar

Restaurant


Accommodatie

Bungalow Luxe
Vanaf 546 € een week
Superficie totale (en m²) :
Een grote slaapkamer met 1 dubbel bed matras Bultex (160 cm x 190 cm), 2 slaapkamers met 2 eenpersoonsbedden (90 cm x 190 cm), waarvan 1 bed op wieltjes (90 x 180), in combinatie blind + klamboe in alle slaapkamers , woon-eetkamer met zetel van de hoek. Keuken geopend op het terras bij een dubbele deur (4-pits kooktoestel, magnetron, koffiezetapparaat mamachine, koelkast met vriesvak, servies). Badkamer met thermogevormde douche en een apart toilet. Verwarming. Compleet beddengoed: kussens en dekens, arrangementen. Groot terras semi-overdekt van 18m ² met tuinmeubelen. Parkeerplaats
Bungalow
Vanaf 427 € een week
Aparte slaapkamers
Keuken
Badkamer
toilet
Totale oppervlakte (in m²) : 28
Terras
BUNGALOW 4-6 PERS - 2 slaapkamers - 27m2 - 2 slaapkamers: 1 met dubbel bed, 1 met 2 enkele bedden, eet/woonkamer met slaapbank voor 2 personen.Volledig ingerichte keuken met tafelkoelkast, magnetron, koffiezetapparaat, vaatwerk, badkamer met regelbare douche, aparte WC, verwarming, kussens en dekens, opbergruimte. Half overdekt terras met tuinset. Parkeerplaats.
Bungalow
Vanaf 511 € een week
Aparte slaapkamers
Keuken
Badkamer
toilet
Totale oppervlakte (in m²) : 30
Terras
BUNGALOW 6-8 PERS - 3 slaapkamers - 30m2 - 1 slaapkamer met dubbel bed, 2 slaapkamers met 2 enkele bedden, woonkamer met slaapbank voor 2 personen. Volledig ingerichte keuken met koelkast/vriezer, magnetron, koffiezetapparaat, vaatwerk, badkamer met regelbare douche, aparte WC, verwarming, kussens en dekens, opbergruimte. Half overdekt terras met tuinset. Parkeerplaats.
Chalet Lodge
Vanaf 749 € een week

Merci d'accepter les conditions d'utilisation du formulaire

  De informatie die met dit formulier wordt verzameld, is nodig voor de verwerking van uw verzoek. Door dit formulier te verzenden, gaat u akkoord met de opname en verzending naar de diensten van FRHPA SUD die verantwoordelijk zijn voor de verwerking ervan.
U hebt computerrechten en vrijheden met betrekking tot de gegevens die op u betrekking hebben, die u kunt uitoefenen door contact op te nemen met de functionaris voor gegevensbescherming van FRHPA SUD. Beleid inzake bescherming van persoonlijke gegevens