Parc Saint James - Parc Montana

camping etoile camping etoile camping etoile camping etoile 
Gassin - Var

Beschrijving


Zwembad

Verwarmd zwembad

Kinderclub

Kruidenier

Bar

Restaurant


Accommodatie

Bungalow Luxe 6 pers
Superficie totale (en m²) :
Een grote slaapkamer met 1 dubbel bed matras Bultex (160 cm x 190 cm), 2 slaapkamers met 2 eenpersoonsbedden (90 cm x 190 cm), waarvan 1 bed op wieltjes (90 x 180), in combinatie blind + klamboe in alle slaapkamers , woon-eetkamer met zetel van de hoek. Keuken geopend op het terras bij een dubbele deur (4-pits kooktoestel, magnetron, koffiezetapparaat mamachine, koelkast met vriesvak, servies). Badkamer met thermogevormde douche en een apart toilet. Verwarming. Compleet beddengoed: kussens en dekens, arrangementen. Groot terras semi-overdekt van 18m ² met tuinmeubelen. Parkeerplaats
Bungalow 4/6 pers
Aparte slaapkamers
Keuken
Badkamer
toilet
Totale Oppervlakte (in m²) : 28
Terras
BUNGALOW 4-6 PERS - 2 slaapkamers - 27m2 - 2 slaapkamers: 1 met dubbel bed, 1 met 2 enkele bedden, eet/woonkamer met slaapbank voor 2 personen.Volledig ingerichte keuken met tafelkoelkast, magnetron, koffiezetapparaat, vaatwerk, badkamer met regelbare douche, aparte WC, verwarming, kussens en dekens, opbergruimte. Half overdekt terras met tuinset. Parkeerplaats.
Bungalow 6/8 pers
Aparte slaapkamers
Keuken
Badkamer
toilet
Totale Oppervlakte (in m²) : 30
Terras
BUNGALOW 6-8 PERS - 3 slaapkamers - 30m2 - 1 slaapkamer met dubbel bed, 2 slaapkamers met 2 enkele bedden, woonkamer met slaapbank voor 2 personen. Volledig ingerichte keuken met koelkast/vriezer, magnetron, koffiezetapparaat, vaatwerk, badkamer met regelbare douche, aparte WC, verwarming, kussens en dekens, opbergruimte. Half overdekt terras met tuinset. Parkeerplaats.
Chalet Lodge 6/7 pers

Merci d'accepter les conditions d'utilisation du formulaire

  De informatie die met dit formulier wordt verzameld, is nodig voor de verwerking van uw verzoek. Door dit formulier te verzenden, gaat u akkoord met de opname en verzending naar de diensten van FRHPA SUD die verantwoordelijk zijn voor de verwerking ervan.
U hebt computerrechten en vrijheden met betrekking tot de gegevens die op u betrekking hebben, die u kunt uitoefenen door contact op te nemen met de functionaris voor gegevensbescherming van FRHPA SUD. Beleid inzake bescherming van persoonlijke gegevens