Parc Saint James - Le Sourire

camping etoile camping etoile camping etoile camping etoile 
VILLENEUVE LOUBET - Alpes-Maritimes

Beschrijving


Wi-fi

Zwembad

Kruidenier

Bar

Restaurant


Accommodatie

Bungalow Luxe
1 slaapkamer met een tweepersoonsbed, 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden, 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden (uitschuifbed), woonkamer, eethoek. Volledig ingerichte keuken (koelkast vriesvak), micro-golven, broodrooster, koffiezetapparaat, servies. Badkamer met thermogevormde, douche, en een apart toilet, verwarming. Kussens en dekens, cupboards.Terrace gedeeltelijk overdekt met tuinmeubelen. Parking.
Aparte slaapkamers
Keuken
Badkamer
toilet
MOBILE-HOME 6-8 PERS - 3 slaapkamers - 30m2 - 1 slaapkamer met dubbel bed, 2 slaapkamers met 2 enkele bedden, woonkamer/eetkamer met slaapbank voor 2 personen. Volledig ingerichte keuken met koelkast/vriezer, magnetron, koffiezetapparaat, vaatwerk, badkamer met regelbare douche, aparte WC, verwarming, kussens en dekens, opbergruimte. Half overdekt terras met tuinset. Parkeerplaats.
Aparte slaapkamers
Slaapplaatsen buiten slaapkamers
Keuken
Badkamer
toilet
MOBILE-HOME 4-6 PERS - 2 slaapkamers - 28m2 - 2 slaapkamers: 1 met dubbel bed, 1 met 2 enkele bedden, woonkamer/eetkamer met slaapbank voor 2 personen. Volledig ingerichte keuken met tafelkoelkast, magnetron, koffiezetapparaat, vaatwerk, badkamer met regelbare douche, aparte WC, verwarming, kussens en dekens, opbergruimte. Half overdekt terras met tuinset. Parkeerplaats.

Merci d'accepter les conditions d'utilisation du formulaire

  De informatie die met dit formulier wordt verzameld, is nodig voor de verwerking van uw verzoek. Door dit formulier te verzenden, gaat u akkoord met de opname en verzending naar de diensten van FRHPA SUD die verantwoordelijk zijn voor de verwerking ervan.
U hebt computerrechten en vrijheden met betrekking tot de gegevens die op u betrekking hebben, die u kunt uitoefenen door contact op te nemen met de functionaris voor gegevensbescherming van FRHPA SUD. Beleid inzake bescherming van persoonlijke gegevens