Camping OLBIA

camping etoile camping etoile camping etoile 
HYERES - Var

Boek je vakantie

Aankomstdatum
Vertrekdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen
Accommodatie

Beschrijving


Wi-fi

Bar

Restaurant

Huisdieren toegestaan

Aan het uiterste west punt van het schiereiland _la presqu’île de Giens_, middenin een eeuwenoud dennenbos, bevindt zich de camping OLBIA, met staanplaatsen voor tenten, caravans en campers in een natuurlijke en authentieke omgeving.


Accommodatie

Staanplaats Tent / Caravan / Camper / Kombi (2 personen en max 1 auto inbegrepen)
Vanaf 21 € pour 1 nacht(en)
Huisdieren : geaccepteerd onder voorwaarden
Elektriciteit
Schaduwrijke staanplaats
Een pijnboombos aan de middellandse zee… Aan het uiterste west punt van het schiereiland la presqu’île de Giens, middenin een eeuwenoud dennenbos, bevindt zich de camping OLBIA, met staanplaatsen voor tenten, caravans en campers in een natuurlijke en authentieke omgeving. Gelegen nabij het haventje La Madrague, de camping OLBIA (Oppervlakte: 1.5 ha) beschikt over 100 staanplaatsen met veel schaduw van dennen en eucalyptusbomen. Op de site een kleine zelfbediening, een bar, een restaurant, en aangezien 2012, een sanitair voor gehandicapten. Geen entertainment, enkel het gezang van de krekels om de dag aangenaam te laten verlopen. Staplaatsen moeten voor 12 uur verlaten worden.
2 kamers appartement – 4 Pers. – 48m² + 2 terrassen
Vanaf 75 € pour 1 nacht(en)
Huisdieren niet toegestaan
Aparte slaapkamers
Slaapplaatsen buiten slaapkamers
Keuken
Badkamer
toilet
Totale Oppervlakte (in m²) : 48
Terras
Airconditioning
Televisie
Toegankelijk voor gehandicapten : nee
Vaatwasser
Het appartement (48 m²) bevindt zich op de eerste verdieping van een centraal liggend gebouw op de camping, waaronder 2 kamers met terras voor 4 personen. 2 Terras met tuinameublement en 2 ligstoelen (totale oppervlakte van terrasen : 23 m²).

Volg de camping op sociale netwerken


Merci d'accepter les conditions d'utilisation du formulaire

  De informatie die met dit formulier wordt verzameld, is nodig voor de verwerking van uw verzoek. Door dit formulier te verzenden, gaat u akkoord met de opname en verzending naar de diensten van FRHPA SUD die verantwoordelijk zijn voor de verwerking ervan.
U hebt computerrechten en vrijheden met betrekking tot de gegevens die op u betrekking hebben, die u kunt uitoefenen door contact op te nemen met de functionaris voor gegevensbescherming van FRHPA SUD. Beleid inzake bescherming van persoonlijke gegevens