Camping Les Rives du Lac

camping etoile camping etoile camping etoile camping etoile 
Veynes - Hautes-Alpes

Beschrijving


In de bergen

meer

rivier

Wi-fi

Zwembad

Verwarmd zwembad

Overdekt zwembad

Kleuterbad

Kinderclub

Animaties voor volwassenen

Animaties voor kinderen

Bar

Restaurant

Huisdieren toegestaan

Het toeristische winkelstadje Veynes bevindt zich in de Hautes-Alpes, in het hart van het Pays du Buëch dat het beste van twee werelden verenigt: het Alpenmassief en de Provence. Het regent er zelden, de zon schijnt bijna permanent en de lucht is zuiver waardoor het gebied zich bij uitstek leent voor ontspanning en talrijke sportieve activiteiten: wandelen, paardrijden, tennissen, zwemmen, parapenten, wildwatersporten, mountainbiken, enz.


Accommodatie

Chalet Premium: 3 slaapkamers, badkamer, toilet, keuken, elektrische grill, privé jacuzzi
Vanaf 253 € pour 1 nacht(en)
Huisdieren niet toegestaan
Aparte slaapkamers
Keuken
Badkamer
toilet
Totale oppervlakte (in m²) : 35
Terras
Toegankelijk voor mindervaliden : nee
Vaatwasser
BOEKINGEN OPENEN OP 3 JANUARI 2024 Ruim, praktisch ingericht en voorzien van luxe toestellen...Dit zijn enkele bevindingen van onze klanten over de chalet premium. En niet te vergeten, het voorrecht om te genieten van een privé jacuzzi op je terras! Met een nachttemperatuur van 17°C in de zomer is airconditioning niet nodig! U geniet van een volledig ingerichte keuken met elektrische grill op het terras, en een eigen tuin. De ouderlijke slaapkamer beschikt over een bed van 160*200, de kinderkamers zijn uitgerust met stapelbedden van 80*200. Verder is er een grote woonkamer met ruim venster dat een fantastisch panoramisch uitzicht biedt op de bergen.
Boekingen openen op 3 januari 2024. STANDAARD plek : 80-115m², electriciteit (10A)
Vanaf 18 € pour 1 nacht(en)
Huisdieren : geaccepteerd onder voorwaarden
Elektriciteit
Minimale oppervlakte (in m²) : 80
Gemiddelde oppervlakte (in m²) : 107
Toegankelijk voor mindervaliden : ja
« Standaard » maar eigenlijk al erg ruim ! Variërend tussen 80 en 115m², in de schaduw of in de zon, met de stroomvoorziening van 10A inbegrepen (U heeft een Euro adaptor nodig), kunt u genieten van een mooie kampeerplek in het hart van onze camping ! In het sanitair gebouw, dat meermaals per dag wordt schoongemaakt, vindt u : individuele cabines met douches en wastafels, een babycabine met een babybad en luiertafel, een wasruimte met twee wasmachines, een cabine voor personen met een fysieke beperking,… In juli en augustus is onze camping autovrij behalve voor plaatsen gereserveerd voor campers. Wagens worden geparkeerd op de parking (die is overdekt, privé, gratis en beveiligd), behalve de dag van aankomst en vertrek, waardoor u geniet van meer ruimte, meer rust, en meer veiligheid voor uw kinderen.
Cottage: 2 slaapkamers, badkamer, toilet, keuken, electrische grill
Vanaf 184 € pour 1 nacht(en)
Huisdieren niet toegestaan
Aparte slaapkamers
Slaapplaatsen buiten slaapkamers
Keuken
Badkamer
toilet
Totale oppervlakte (in m²) : 32
Terras
Toegankelijk voor mindervaliden : nee
Vaatwasser
BOEKINGEN OPENEN OP 3 JANUARI 2024 De ruime cottage voor 5 personen biedt u een uiterst comfortabele vakantie: een grote badkamer, een afzonderlijk toilet, een volledig uitgeruste keuken (vaatwasser, inductiekookplaat, elektrische grillplaat). De cottage beschikt over een eerste slaapkamer met twee bedden van 80 cm die samen een ruim bed van 160*200 kunnen vormen. Verder is er een tweede slaapkamer met drie bedden van 80*200 waarvan twee gecombineerd kunnen worden. Op die manier past de cottage perfect voor een groep vrienden, twee koppels, of een gezin van vijf! Met een nachttemperatuur van 17°C in de zomer is airconditioning niet nodig!
Boekingen openen op 3 januari 2024. RUIME plek : >120m², electriciteit (10A)
Vanaf 18 € pour 1 nacht(en)
Huisdieren : geaccepteerd onder voorwaarden
Elektriciteit
Minimale oppervlakte (in m²) : 120
Gemiddelde oppervlakte (in m²) : 136
Toegankelijk voor mindervaliden : ja
Geniet van een tikkeltje meer comfort op onze RUIME plek van minimum 120m², in de schaduw of in de zon. De stroomvoorziening van 10A is inbegrepen (U heeft een Euro adaptor nodig). In het sanitair gebouw, dat meermaals per dag wordt schoongemaakt, vindt u : individuele cabines met douches en wastafels, een babycabine met een babybad en luiertafel, een wasruimte met twee wasmachines, een cabine voor personen met een fysieke beperking,… In juli en augustus is onze camping autovrij behalve voor plaatsen gereserveerd voor campers.. Wagens worden dan geparkeerd op de parking (die is overdekt, privé, gratis en beveiligd), behalve de dag van aankomst en vertrek, waardoor u geniet van meer ruimte, meer rust, en meer veiligheid voor uw kinderen.
Boekingen openen op 3 januari 2024COMFORT plek : 150m², drinkwater, electriciteit (16A), waterafvoer
Vanaf 22 € pour 1 nacht(en)
Huisdieren : geaccepteerd onder voorwaarden
Elektriciteit
Wateraansluiting
Afvoeraansluiting
Minimale oppervlakte (in m²) : 150
Gemiddelde oppervlakte (in m²) : 170
Toegankelijk voor mindervaliden : ja
Wilt u graag meer ruimte en comfort ? Dan is onze comfort plek, met een oppervlakte van minimaal 150m², in de schaduw of in de zon, precies wat u zoekt ! Elke kampeerplek heeft een drinkwateraansluiting, een afvoer van gebruikt water, en een stroomvoorziening van 16 Ampère (u heeft een Euro adaptor nodig). In het sanitair gebouw, dat meermaals per dag wordt schoongemaakt, vindt u : individuele cabines met douches en wastafels, een babycabine met een babybad en luiertafel, een wasruimte met twee wasmachines, een cabine voor personen met een fysieke beperking,… In juli en augustus is onze camping autovrij. Wagens worden dan geparkeerd op de parking (die is overdekt, privé, gratis en beveiligd), behalve de dag van aankomst e behalve voor plaatsen gereserveerd voor campers.n vertrek, waardoor u geniet van meer ruimte, meer rust, en meer veiligheid voor uw kinderen.
Exclusieve Cottage: 3 slaapkamers, 2 badkamers, 2 toiletten, keuken, elektrische grill, privé jacuzz
Vanaf 280 € pour 1 nacht(en)
Huisdieren niet toegestaan
Aparte slaapkamers
Slaapplaatsen buiten slaapkamers
Keuken
Badkamer
toilet
Totale oppervlakte (in m²) : 48
Terras
Toegankelijk voor mindervaliden : nee
Vaatwasser
BOEKINGEN OPENEN OP 3 JANUARI 2024 Ontdek de absolute luxe…De exclusieve cottage voor 7 personen bestaat uit een eerste chalet met badkamer, apart toilet, twee slaapkamers, een woonkamer en een volledig uitgeruste keuken (met vaatwasser, inductie kookplaat en elektrische grillplaat,…), en een tweede chalet met een ouderlijke suite. Deze tweede chalet bestaat uit een slaapkamer, een badkamer met italiaanse douche, en een apart toilet. Een groot terras met privé jacuzzi verbindt beide chalets! Een perfecte accomodatie voor een onvergetelijke vakantie ! Met een nachttemperatuur van 17°C in de zomer is airconditioning niet nodig!
Bungalow Cabanon : 2 slaapkamers, keuken, geen eigen sanitair
Vanaf 115 € pour 1 nacht(en)
Huisdieren : geaccepteerd onder voorwaarden
Aparte slaapkamers
Slaapplaatsen buiten slaapkamers
Keuken
Totale oppervlakte (in m²) : 25
Toegankelijk voor mindervaliden : nee
BOEKINGEN OPENEN OP 3 JANUARI 2024 Het plezier van buiten leven zonder enig comfort te moeten missen! U zult beschikken over een volledig ingerichte tent, gebouwd op een plankenvloer, met deels planken deels zeilen muren, die uitgerust is met comfortabele bedden en matrassen (lengte 200). Verder is er een keukenhoek met koelkast, diepvriezer, magnetron en kookplaat (op gas). Tenslotte geniet u van een eigen woonkamer met ruime opbergmogelijkheden, een gemeubeld terras en een privétuin. In de Cabanon is er geen stromend water, dus gebruikt u het sanitair van de camping, dat dichtbij is. Het sanitair is volledig uitgerust en beschikt bovendien over: 1 baby cabine (met babybad en luiertafel), voorzieningen speciaal voor kinderen en twee wasmachines om de was te doen. Bent u op zoek naar een manier om de natuur ten volle te beleven ? Kies voor de Cabanon, en geniet volop van de hoge Alpen, op een comfortabele manier ! Met een nachttemperatuur van 17°C in de zomer is airconditioning niet nodig!
Bungalow Compacte + Duo : 2 slaapkamers in twee aparte tenten, keuken, geen eigen sanitair
Vanaf 143 € pour 1 nacht(en)
Huisdieren : geaccepteerd onder voorwaarden
Aparte slaapkamers
Keuken
Totale oppervlakte (in m²) : 23
Terras
Toegankelijk voor mindervaliden : nee
BOEKINGEN OPENEN OP 3 JANUARI 2024 De romantiek van twee tenten, samen onder de dennenbomen ! De tenten zijn gebouwd op plankenvloer, met tentzeil muren. Elke tent bevat een slaapkamer met comfortabele bedden en matrassen (lengte 200). De grootste tent is voorzien van een ruime badkamer met toilet. Op het overdekt terras vindt u een keukenhoek met vaatwasmachine, koelkast, diepvriezer, magnetron en inductie kookplaat. In de Safari Bungalow is er geen stromend water, dus gebruikt u het sanitair van de camping, dat dichtbij is. Het sanitair is volledig uitgerust en beschikt bovendien over: 1 baby cabine (met babybad en luiertafel), voorzieningen speciaal voor kinderen en twee wasmachines om de was te doen. Verder is er een watertap vlak naast de bungalow. Met een nachttemperatuur van 17°C in de zomer is airconditioning niet nodig!
Bungalow Safari : 2 slaapkamers, keuken, geen eigen sanitair
Vanaf 143 € pour 1 nacht(en)
Huisdieren : geaccepteerd onder voorwaarden
Aparte slaapkamers
Keuken
Totale oppervlakte (in m²) : 25
Terras
Toegankelijk voor mindervaliden : nee
BOEKINGEN OPENEN OP 3 JANUARI 2024 Een huuraccommodatie die je toelaat op een comfortabele manier volop de natuur te beleven ! De Safari tent, op plankenvloer en met tentzeilen muren, is uitgerust met bedden en matrassen van hotelkwaliteit (lengte 200) en een keukenhoek met koelkast, diepvriezer, magnetron en inductie kookplaat. Binnenin vind je twee slaapkamers en ruime opbergmogelijkheden. In de Safari Bungalow is er geen stromend water, dus gebruikt u het sanitair van de camping dat dichtbij is. Het sanitair is volledig uitgerust en beschikt bovendien over: 1 baby cabine (met babybad en luiertafel), voorzieningen speciaal voor kinderen en twee wasmachines om de was te doen. Verder is er een watertap vlak naast de Safari Lodge. De Bungalow Safari bezorgt je de ervaring om buiten te leven zonder enig comfort te moeten missen ! Met een nachttemperatuur van 17°C in de zomer is airconditioning niet nodig!
Bungalow Twins : 2 slaapkamers in twee aparte tenten, badkamer, toilet, keuken
Vanaf 143 € pour 1 nacht(en)
Huisdieren : geaccepteerd onder voorwaarden
Aparte slaapkamers
Keuken
Badkamer
toilet
Totale oppervlakte (in m²) : 25
Terras
Toegankelijk voor mindervaliden : nee
BOEKINGEN OPENEN OP 3 JANUARI 2024 De romantiek van twee tenten, samen onder de dennenbomen ! U zult beschikken over twee tenten gebouwd op plankenvloer, met tentzeil muren. Elke tent bevat een slaapkamer met comfortabele bedden en matrassen (lengte 200). De grootste tent is voorzien van een ruime badkamer met toilet. Op het overdekt terras vindt u een keukenhoek met vaatwasmachine, koelkast, diepvriezer, magnetron en inductie kookplaat. Een ruim terras verbindt beide tenten, en de hangmat hangt centraal tussen de bomen van je eigen tuin. De twins past perfect voor een gezin met jongeren die op die manier hun eigen stek krijgen, voor twee koppels vrienden of…voor jou ?!Met een nachttemperatuur van 17°C in de zomer is airconditioning niet nodig! Met een nachttemperatuur van 17°C in de zomer is airconditioning niet nodig!
Bungalow Cozy: 2 slaapkamers, badkamer, toilet, keuken, elektrische grill
Vanaf 154 € pour 1 nacht(en)
Huisdieren : geaccepteerd onder voorwaarden
Aparte slaapkamers
Keuken
Badkamer
toilet
Totale oppervlakte (in m²) : 25
Terras
Toegankelijk voor mindervaliden : nee
BOEKINGEN OPENEN OP 3 JANUARI 2024 Bent u gebeten door de camping spirit maar wenst u een verblijf in alle comfort? Dan is de Lodge Cosy precies wat u zoekt! Binnenin vindt u twee slaapkamers, een apart toilet, een badkamer en een ruime leefruimte. Op het overdekt terras vindt u een volledig ingerichte keuken (koelkast, diepvriezer, vaatwasser, inductie kookplaat, elektrische grill...), zodat u volop kunt genieten van een comfortabele vakantie in de heerlijke buitenlucht. Een privétuin maakt het helemaal af. Met een nachttemperatuur van 17°C in de zomer is airconditioning niet nodig!
Maisonnette: 2 slaapkamers, badkamer, toilet, keuken, elektrische grill
Vanaf 184 € pour 1 nacht(en)
Huisdieren : geaccepteerd onder voorwaarden
Aparte slaapkamers
Keuken
Badkamer
toilet
Totale oppervlakte (in m²) : 36
Terras
Toegankelijk voor mindervaliden : nee
Vaatwasser
Verwarming
BOEKINGEN OPENEN OP 3 JANUARI 2024 Een echte berghut, op een ruim en schaduwrijk terrein, en volledig gerenoveerd (2023). De maisonnette is goed geïsoleerd (houten constructie), waardoor het in de lente lekker warm is en in de zomer heerlijk fris blijft. Alle huizen bevinden zich vlakbij het meer en dichtbij alle voorzieningen van de camping. Een eigen terras en tuin zorgen ervoor dat je jou echt thuis voelt. Met een nachttemperatuur van 17°C in de zomer is airconditioning niet nodig!
Bungalow Safari+Duo : 3 slaapkamers, keuken
Vanaf 171 € pour 1 nacht(en)
Huisdieren : geaccepteerd onder voorwaarden
Aparte slaapkamers
Keuken
Totale oppervlakte (in m²) : 32
Terras
Toegankelijk voor mindervaliden : nee
BOEKINGEN OPENEN OP 3 JANUARI 2024 Een combinatie van twee Safari tenten om op een comfortabele manier volop de natuur te beleven ! De eerste tent beschikt over één slaapkamer met twee bedden van 80*200 (die kunnen samengevoegd worden), de tweede tent heeft twee slaapkamers met drie bedden van 80*200 en een dubbel bed van 140*200. Alle bedden zijn uitgerust met een matras van hotelkwaliteit. Verder is er een keukenhoek met koelkast, microgolf en inductie kookplaat, en ruime opbergmogelijkheden binnenin. De Bungalow Safari+Duo bezorgt je de ervaring om buiten te leven zonder enig comfort te moeten missen ! In de safari is er geen stromend water, dus gebruikt u het sanitair van de camping, dat dichtbij is. Het sanitair is volledig uitgerust en beschikt bovendien over: 1 baby cabine (met babybad en luiertafel), voorzieningen speciaal voor kinderen en twee wasmachines om de was te doen. Verder is er een watertap vlak naast de Safari Bungalow. Met een nachttemperatuur van 17°C in de zomer is airconditioning niet nodig!
Chalet: 3 slaapkamers, badkamer, toilet, keuken, elektrische grill
Vanaf 206 € pour 1 nacht(en)
Huisdieren niet toegestaan
Aparte slaapkamers
Slaapplaatsen buiten slaapkamers
Keuken
Badkamer
toilet
Totale oppervlakte (in m²) : 35
Terras
Toegankelijk voor mindervaliden : nee
Vaatwasser
BOEKINGEN OPENEN OP 3 JANUARI 2024 Ruim, praktisch ingericht, voorzien van luxe toestellen...Dit zijn enkele bevindingen van onze klanten over de chalet. U geniet van een volledig ingerichte keuken binnen in de chalet, een elektrische grill op het terras, en een privé tuin. De ouderlijke slaapkamer beschikt over een bed van 160*200, de kinderkamers zijn uitgerust met stapelbedden van 80*200. Verder is er een ruime woonkamer met groot raam dat een fantastisch panoramisch uitzicht biedt op de bergen. Met een nachttemperatuur van 17°C in de zomer is airconditioning niet nodig!
Bungalow Lodge: 3 slaapkamers, badkamer, toilet, keuken, elektrische grill
Vanaf 184 € pour 1 nacht(en)
Huisdieren niet toegestaan
Aparte slaapkamers
Keuken
Badkamer
toilet
Totale oppervlakte (in m²) : 35
Terras
Toegankelijk voor mindervaliden : nee
BOEKINGEN OPENEN OP 3 JANUARI 2024 Bent u op zoek naar een ruime accomodatie die u alle comfort biedt, zonder het gevoel te hebben in een standaard "huis" te verblijven? Dan is de lodge absoluut wat u zoekt! Uw kinderen zullen volop genieten van de natuur en campingsfeer! De lodge beschikt over drie afzonderlijke slaapkamers: de eerste en tweede slaapkamer hebben elk een stapelbed van 80*200, en de derde slaapkamer is uitgerust met een dubbel bed van 140*200. De keuken is volledig uitgerust met onder meer een vaatwasser, inductie kookplaat, koelkast, diepvriezer en elektrische grillplaat. Een badkamer met afzonderlijk toilet vervolledigen het geheel. U kunt kiezen om te ontspannen binnen in de woonkamer, op de ligstoel op het terras, of in de hangmat in de schaduwrijke tuin...genieten maar! Met een nachttemperatuur van 17°C in de zomer is airconditioning niet nodig!
Bungalow Lodge Premium: 3 slaapkamers, badkamer, toilet, keuken, elektrische grill, privé jacuzzi
Vanaf 209 € pour 1 nacht(en)
Huisdieren niet toegestaan
Aparte slaapkamers
Keuken
Badkamer
toilet
Totale oppervlakte (in m²) : 35
Terras
Toegankelijk voor mindervaliden : nee
BOEKINGEN OPENEN OP 3 JANUARI 2024 In de lodge premium, met zijn privé jacuzzi op het terras, beleef je een luxueuze vakantie temidden de typische camping sfeer. Uw kinderen zullen volop genieten van de natuur en campingsfeer en zullen heel zeker niet de enigen zijn die relaxen in de jacuzzi! De lodge beschikt over drie afzonderlijke slaapkamers: de eerste en tweede slaapkamer hebben elk een stapelbed van 80*200, en de derde slaapkamer is uitgerust met een dubbel bed van 140*200. De keuken is volledig uitgerust met onder meer een vaatwasser, inductie kookplaat, koelkast, diepvriezer en elektrische grillplaat. Een badkamer met afzonderlijk toilet vervolledigen het geheel. Bent u klaar om te ontspannen? Binnen in de frisse woonkamer, op de ligstoel op het terras, of in de hangmat in de privétuin...de keuze is aan u! Met een nachttemperatuur van 17°C in de zomer is airconditioning niet nodig!
Chalet Luxe : 2 slaapkamers, 2 badkamers, 2 toiletten, keuken, elektrische grill, privé jacuzzi
Vanaf 219 € pour 1 nacht(en)
Huisdieren niet toegestaan
Aparte slaapkamers
Keuken
Badkamer
toilet
Totale oppervlakte (in m²) : 35
Terras
Toegankelijk voor mindervaliden : ja
Vaatwasser
BOEKINGEN OPENEN OP 3 JANUARI 2024 Ontworpen voor personen met beperkte mobiliteit, betovert de Luxe Chalet, dankzij zijn twee badkamers, zowel vriendengroepen als ouders die hun adolescenten een eigen badkamer wensen te geven!! ;) De chalet is uitgerust met een volledig ingerichte keuken met elektrische grill op het terras. De ouderlijke slaapkamer beschikt over een bed van 160*200, de tweede slaapkamer is uitgerust met een bed van 140*200 en een bed van 80*200. U zult u op vele manieren kunnen ontspannen…in de jacuzzi op het terras, of in een rustig hoekje van de privétuin! Met een nachttemperatuur van 17°C in de zomer is airconditioning niet nodig!
Suite with private Jacuzzi
Vanaf 200 € pour 1 nacht(en)
Huisdieren niet toegestaan
Aparte slaapkamers
geen keuken
Badkamer
toilet
Totale oppervlakte (in m²) : 20
Terras
Toegankelijk voor mindervaliden : nee
BOEKINGEN OPENEN OP 3 JANUARI 2024 Deze chalet bestaat uit een slaapkamer, een badkamer met italiaanse douche, en een apart toilet. Groot terras met privé jacuzzi. Met een nachttemperatuur van 17°C in de zomer is airconditioning niet nodig!

Volg de camping op sociale netwerken


Merci d'accepter les conditions d'utilisation du formulaire

  De informatie die met dit formulier wordt verzameld, is nodig voor de verwerking van uw verzoek. Door dit formulier te verzenden, gaat u akkoord met de opname en verzending naar de diensten van FRHPA SUD die verantwoordelijk zijn voor de verwerking ervan.
U hebt computerrechten en vrijheden met betrekking tot de gegevens die op u betrekking hebben, die u kunt uitoefenen door contact op te nemen met de functionaris voor gegevensbescherming van FRHPA SUD. Beleid inzake bescherming van persoonlijke gegevens