Camping Le Pastory

camping etoile camping etoile 
BEDOIN - Vaucluse

Boek je vakantie

Aankomstdatum
Vertrekdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen
Accommodatie

Beschrijving


In de stad

Wi-fi

Kruidenier

Bar

Restaurant

Huisdieren toegestaan

Verblijf een weekend of een langere vakantie in de Provence om te genieten van de natuur en de pracht van de mysterieuze en fantastische Mont-Ventoux.
Le Pastory biedt u de mogelijkheid van het leven te genieten tijdens uw vakantie in een natuurlijke omgeving, in de schaduw van naaldbomen en eiken.
Vanuit uw ligstoel beleeft u unieke en prachtige momenten.
Bij camping Le Pastory kunt u ontspannen en heerlijk tot rust komen, maar dat is niet alles!
Sportievelingen en fietsliefhebbers kunnen een van de meest mythische beklimmingen ter wereld beleven, die van de Reus van de Provence.
Le Pastory is ideaal gelegen. Op 700 meter van de camping vindt u alles wat u nodig heeft: een middelgrote supermarkt, een levensmiddelenwinkel, bakkerijen en 27 restaurants.


Accommodatie

Standplaats tent, caravan of camper
Vanaf 3 € pour 1 nacht(en)
Huisdieren : geaccepteerd onder voorwaarden
Elektriciteit
Zonnige kampeerplaats
Schaduwrijke kampeerplaats
Stacaravan 2 slaapkamers CONFORT
Vanaf 287 € een week
Huisdieren : geaccepteerd onder voorwaarden
Aparte slaapkamers
Keuken
Badkamer
toilet
Totale oppervlakte (in m²) : 30
Terras
Televisie
Verwarming
Stacaravan 2 slaapkamers ECO
Vanaf 287 € een week
Huisdieren : geaccepteerd onder voorwaarden
Keuken
Terras
Televisie
Lodge
Vanaf 252 € een week
Beschrijving: ‘Cyclo’ tent voor 2 personen: 5 m². In het jaar: 2021 Cyclo-tenten voor 2 personen, bieden liefhebbers van rust, een comfortabel verblijf. Het interieur is inclusief: een slaapkamer op de bovenverdieping met 2 bedden en een keuken met een tafel, bank, koelkast. De buitenaccommodatie is in hout en canvas. Je hebt toegang tot het betaalde wifi netwerk van je tent, privé sanitair met toegangscode en waterpunt dichtbij. Dekbedden en kussens zijn aanwezig. Lakens niet inbegrepen, verhuur is mogelijk na reservering. • Een slaapkamer met 2 bedden 90x190 Dekens / dekbedden. • De keuken is uitgerust met waterkoker, kookplaat, koelkast. Serviespakket is te huur.
Lodge
Vanaf 300 € een week
Beschrijving: ‘Glamping’ Tent voor 4 personen, een buitenverblijf in hout en canvas 20 m² met een houten terras van 10 m². In het jaar: 2021: de Lodge-tenten voor 4 personen bieden liefhebbers van rust en natuur een comfortabel interieur, verdeeld in drie eenheden: een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een slaapkamer met 2 bedden en een ingerichte keuken. Op het terras vind je een tafel met zitstoelen en 2 campingstoelen. Je hebt toegang tot het betaalde wifi-netwerk van je tent, privé sanitair meteen toegangscode en een watertappunt in de buurt. Dekbedden en kussens zijn aanwezig. Lakens zijn niet inbegrepen, huur is mogelijk na reservering. • Een slaapkamer met 1 bed 140x190, een slaapkamer met 2 bedden 80x190 (Montreal stapelbed) 80x190 in grenen. Ze zijn voorzien van dekens / dekbedden. • De keuken is uitgerust met een waterkoker, serviesgoed, gaskookplaat, koelkast,
Stacaravan 20
Vanaf 95 € pour 1 nacht(en)

Volg de camping op sociale netwerken


Merci d'accepter les conditions d'utilisation du formulaire

  De informatie die met dit formulier wordt verzameld, is nodig voor de verwerking van uw verzoek. Door dit formulier te verzenden, gaat u akkoord met de opname en verzending naar de diensten van FRHPA SUD die verantwoordelijk zijn voor de verwerking ervan.
U hebt computerrechten en vrijheden met betrekking tot de gegevens die op u betrekking hebben, die u kunt uitoefenen door contact op te nemen met de functionaris voor gegevensbescherming van FRHPA SUD. Beleid inzake bescherming van persoonlijke gegevens