Camping Domaine Sainte Madeleine

camping etoile camping etoile camping etoile 
Sospel - Alpes-Maritimes

Beschrijving


Op het platteland

Wi-fi

Zwembad

Verwarmd zwembad

Huisdieren toegestaan

Laat u verleiden door de welkom en de charme van camping Sainte Madeleine in Sospel, gelegen tussen zee en bergen, aan de poort van het nationaal Park Mercantour in de Maritime Alpen.
In een authentieke omgeving midden in de ongerepte natuur, u droomde van een kleine rustige gezinsvriendelijke camping zonder entertainment of discotheek?
Sainte Madeleine biedt u deze mogelijkheid aan in een familiale en vriendelijke sfeer.
Voor gezinnen, stellen, natuurliefhebbers, zonliefhebbers, avontuur, sport of gewoon geluier, hier bevoorrechten wij een ontspannen manier van leven.
Wij verwelkomen u in een oase van rust op onze kampeerterrein, met haar 90 ruime staanplaatsen, waaronder 13 accommodaties op een perceel van ruim 3 hectare velden en terrassen.
Sospel een pittoresk dorp met een rijke geschiedenis, gelegen in het hart van een brede groene vallei op 360 meter hoogte met een mediterraan klimaat.


Accommodatie

Standplaats oppervlakte minimum 80 m²
Huisdieren : geaccepteerd
Elektriciteit
Zonnige kampeerplaats
Schaduwrijke kampeerplaats
Minimale oppervlakte (in m²) : 80
2 pers. + tent of caravan en auto of camper vanaf 19,60 euro per nacht
Chalet T4 voor maximaal 4 personen, vanaf 350 euro voor 7 nachten
Huisdieren niet toegestaan
Keuken
Badkamer
toilet
Totale oppervlakte (in m²) : 19
Terras
De chalets zijn volledig ingericht, elk chalet heeft 2 slaapkamers, een slaapkamer met een tweepersoonsbed van 140 x 190 cm en een slaapkamer gesloten door gordijnen met 2 eenpersoonsbedden van 70 x 190 cm. Een eetkamer met keukenhoek (uitgerust met een twee branders kookplaat, een gootsteen en een koelkast), kasten inclusief met vaatwerk, keukengerei, italiaanse espressopotje. Ter uw beschikking onderhouds benodigdheden (behalve reiningsprodukten). Ze zijn uitgerust met een badkamer met een wastafel, een douche met elektrisch waterverwarmer en een toilet. Overdekt terras met tuinmeubilair.
Chalet T5 voor maximaal 5 personen, vanaf 365 euro voor 7 nachten
Huisdieren niet toegestaan
Keuken
Badkamer
toilet
Totale oppervlakte (in m²) : 23
Terras
Verwarming
De chalets zijn volledig ingericht, elk chalet heeft 2 slaapkamers : Een slaapkamer met een tweepersoonsbed 140 x 190 cm en een slaapkamer met een eenpersoonsbed van 80 x 90 cm en een stapelbed van 80 x 190 cm. Een eetkamer met keukenhoek (uitgerust met een twee branders kookplaat, een gootsteen en een koelkast), kasten inclusief met vaatwerk, keukengerei, italiaanse espressopotje. Ter uw beschikking onderhouds benodigdheden (behalve reiningsprodukten). Ze zijn uitgerust met een badkamer met een wastafel, een douche met elektrisch waterverwarmer en een toilet. Overdekt terras met tuinmeubilair.
Chalet T5 voor maximaal 5 personen, vanaf 365 euro voor 7 nachten
Huisdieren niet toegestaan
Aparte slaapkamers
Keuken
Badkamer
toilet
Totale oppervlakte (in m²) : 23
Terras
De chalets zijn volledig ingericht, elk chalet heeft 2 slaapkamers : Een slaapkamer met een tweepersoonsbed 140 x 190 cm en een slaapkamer met een tweepersoonsbed 130 x 190 cm en een stapelbed van 80 x 190 cm. Een eetkamer met keukenhoek (uitgerust met een twee branders kookplaat, een gootsteen en een koelkast), kasten inclusief met vaatwerk, keukengerei, italiaanse espressopotje. Ter uw beschikking onderhouds benodigdheden (behalve reiningsprodukten). Ze zijn uitgerust met een badkamer met een wastafel, een douche met elektrisch waterverwarmer en een toilet. Overdekt terras met tuinmeubilair.
Chalet T6 voor maximaal 6 personen, vanaf 380 euro voor 7 nachten
Huisdieren niet toegestaan
Aparte slaapkamers
Keuken
Badkamer
toilet
Totale oppervlakte (in m²) : 26
Terras
Verwarming
De chalets zijn volledig ingericht, elk chalet heeft 2 slaapkamers, een slaapkamer met een tweepersoonsbed 140 x 190 cm en een slaapkamer met een tweepersoonsbed 130 x 190 cm en een stapelbed van 80 x 190 cm. Een eetkamer met keukenhoek (uitgerust met een twee branders kookplaat, een gootsteen en een koelkast), kasten inclusief met vaatwerk, keukengerei, italiaanse espressopotje. Ter uw beschikking onderhouds benodigdheden (behalve reiningsprodukten). Ze hebben een badkamer met een wastafel, een douche met elektrisch waterverwarmer en een toilet. Overdekt terras met tuinmeubilair.

Volg de camping op sociale netwerken


Merci d'accepter les conditions d'utilisation du formulaire

  De informatie die met dit formulier wordt verzameld, is nodig voor de verwerking van uw verzoek. Door dit formulier te verzenden, gaat u akkoord met de opname en verzending naar de diensten van FRHPA SUD die verantwoordelijk zijn voor de verwerking ervan.
U hebt computerrechten en vrijheden met betrekking tot de gegevens die op u betrekking hebben, die u kunt uitoefenen door contact op te nemen met de functionaris voor gegevensbescherming van FRHPA SUD. Beleid inzake bescherming van persoonlijke gegevens