CAMPING DE LA PLAGE

camping etoile camping etoile camping etoile 
Grimaud - Var

Beschrijving


Aan zee

Wi-fi

Kruidenier

Bar

Restaurant

Huisdieren toegestaan

In de rustige omgeving van een schitterend landgoed van 18 hectare aan de rand van de zee vormt
Camping de la Plage de ideale verblijfplaats van waaruit u de onbekende en wonderfraaie plekjes
van de Côte d'Azur kunt ontdekken.
In de nabijheid van het Middeleeuwse dorp Grimaud, vormen het naaldbos met zijn harsgeuren
en het met mimosa's omringde het verblijfsoord van de tortelduiven, nachtegalen en 'petugues'.
Kampeerders die gekozen hebben voor de schaduw van de bossen kunnen via een ruime onderaardse gang rechstreeks naar het strand waar men alle watersporten kan beleven.
Ter plaastse : self-service, bar-restaurant en tennis. Verhuur van studia's en huisjes in het midden van de natuur van het domein.


Accommodatie

STUDIO D'AUGIAS 1
Kampeerplaats
Huisdieren : geaccepteerd onder voorwaarden
Gemiddelde oppervlakte (in m²) : 100
Toegankelijk voor mindervaliden : ja
STUDIO D'AUGIAS 02
RABEAUDIERE 1
Het op de begane grond van de villa gelegen appartement bestaat uit een grote huiskamer met een open keuken, een slaapkamer voor de ouders, een tweede slaapkamer, een badkamer en gescheiden toilet. Het beschikt over een groot terras met een olijfboom en wordt omgeven door citrusvruchten.
RABEAUDIERE 2
Het op de etage van de villa gelegen appartement bestaat uit een grote huiskamer met open keuken, een slaapkamer voor de ouders, een tweede slaapkamer, een badkamer en gescheiden toilet. Het beschikt over een terras aan de achterzijde van het gebouw
RABEAUDIERE 3
Dit appartement bestaat uit een huiskamer waarop de keuken en de badkamer met het toilet uitkomen. Boven de zolder bevindt zich een slaapkamer die direct van buitenaf toegankelijk is.
VILLA DU PARC
Dit op het rustige landgoed gelegen appartement bestaat uit een huiskamer, een slaapkamer voor de ouders, een slaapkamer met 2 bedden, een keuken, en een badkamer met toilet. Aan de voorzijde bevindt zich een terras waar heerlijk kan worden gegeten.
STUDIO DU PARC
Deze charmante studio bestaat uit een kamer met tweepersoonsbed, een badkamer met W.C. en een kleine keuken. De bewoners profiteren eveneens van een terras waar ze kunnen eten.

Merci d'accepter les conditions d'utilisation du formulaire

  De informatie die met dit formulier wordt verzameld, is nodig voor de verwerking van uw verzoek. Door dit formulier te verzenden, gaat u akkoord met de opname en verzending naar de diensten van FRHPA SUD die verantwoordelijk zijn voor de verwerking ervan.
U hebt computerrechten en vrijheden met betrekking tot de gegevens die op u betrekking hebben, die u kunt uitoefenen door contact op te nemen met de functionaris voor gegevensbescherming van FRHPA SUD. Beleid inzake bescherming van persoonlijke gegevens