Camping Caravaning Domaine de la Bergerie

camping etoile camping etoile camping etoile 
VENCE - Alpes-Maritimes

Beschrijving


In de stad

Op het platteland

Wi-fi

Zwembad

Kruidenier

Bar

Restaurant

Huisdieren toegestaan

Wij heten u midden in een boslandschap van 700 ha welkom op een camping van 14 ha zonder activiteitenprogramma, maar met een ziel die intact is gebleven.
In het hart van de Côte d’Azur bieden wij u een verblijf waar rust en ONTSPANNING centraal staan. Onze camping is ideaal gelegen voor een bezoek aan Vence, een Romeins stadje en luchtkuuroord, met bezienswaardigheden als een kathedraal uit de Xe en XIe eeuw, typisch Provençaalse nauwe straatjes, ambachtslieden en kunstenaars, kunstgalerijen, de Matissekapel, een kasteel uit de XVIe eeuw, enz.


Accommodatie

Campingplaats (Forfait Bergerie Plaats C)
Huisdieren : geaccepteerd onder voorwaarden
Elektriciteit
Minimale oppervlakte (in m²) : 80
Gemiddelde oppervlakte (in m²) : 100
Toegankelijk voor mindervaliden : ja
Comfortabele standplaatsen: water, afvoer en elektriciteit van 5 of 10 ampère, en allemaal afgebakend door mediterraanse vegetatie. Boeking van minimaal 7 nachten, dossierkosten.
Stacaravan Méditerranée 27m² - 2 slaapkamers
Huisdieren niet toegestaan
Aparte slaapkamers
Keuken
Badkamer
toilet
Totale oppervlakte (in m²) : 27
Campingplaats (Forfait Bergerie Plaats D)
Huisdieren : geaccepteerd onder voorwaarden
Elektriciteit
Afvoeraansluiting
Gemiddelde oppervlakte (in m²) : 200
Comfortabele standplaats: 200 m², water, afvoer en elektriciteit 10 ampère, en allemaal afgebakend door vegetatie. Zeer aan te bevelen hot boeken, 7 nacht minimum (dossierkosten). Ruimte voor jou! Heeft u ruimte nodig voor uw originele uitrusting? Vrienden, grote familie allemaal samen? Of gewoon om je op je gemak te voelen…
Cottage Malaga 27 m² - 2 slaapkamers
Huisdieren niet toegestaan
Aparte slaapkamers
Keuken
Badkamer
toilet
Totale oppervlakte (in m²) : 27
Terras
A classic accommodation. But to respect our camping mind we have chosen the mobile home “Malaga Duo” with a bay window which invites light and nature in the living room. A linear functional kitchen, master bedroom and a twin bedroom, bathroom and separate WC. For sunny days a lovely integrated terrace with table and chairs and 2 deck chairs. Full details: pattern, description, conditions in the download tab or by contacting us. Voor uw comfort stacaravans Malaga zijn op standplaatsen van 150m² tot meer dan 200m²
Campingplaats (Forfait Bergerie Plaats S)
Huisdieren : geaccepteerd onder voorwaarden
Elektriciteit
Minimale oppervlakte (in m²) : 150
Privé sanitair
Camping Domaine de la Bergerie in Vence biedt sinds 2017 standplaatsen met sanitaire en private keuken. Voor nog meer ruimte en comfort bieden de S plaatsen een privé sanitair unit met douche, WC, en keukentje (wastafel, kookplaat, koelkast) op een ruime plaats van 150m².
Stacaravan 25 m² - 2 slaapkamers
Huisdieren niet toegestaan
Keuken
Badkamer
Totale oppervlakte (in m²) : 25
Terras
Pacifique Stacaravans zijn goed onderhouden en bieden een huuraccommodatie voor een aantrekkelijke prijs. U vindt alle klassieke diensten en 1 terras van volle voet beschut.
Stacaravan Corsaire 20 m² - 1 slaapkamer
Huisdieren niet toegestaan
Aparte slaapkamers
Keuken
Badkamer
toilet
Totale oppervlakte (in m²) : 20
Terras
Nieuw in ons aanbod van stacaravans en ideaal voor een verblijf met z’n tweeën. Mooie cottage van 20 m² met een functionele inrichting. Dankzij de lange keuken kunt u profiteren van een grote woonkamer met een ruim terras. Directe toegang tot de badkamer vanaf de slaapkamer met een groot tweepersoonsbed (160 x 190). Apart toilet. En een prachtige tuinset om lekker van de zon te genieten: een tafel, stoelen en 2 ligstoelen om heerlijk te luieren! Komt u met uw gezin? Kies dan voor de Pacifique of de Malaga…
Chalet 18 m² (zonder privé sanitair)
Huisdieren niet toegestaan
Aparte slaapkamers
Slaapplaatsen buiten slaapkamers
Keuken
Totale oppervlakte (in m²) : 18
Klassieke accommodatie zonder sanitair voor 2 volwassenen en 2 kinderen onder de 13 jaar, met keuken en eethoek, een wasbak, een slaapkamer en 2 bedden (onder de 13 jaar). De sanitaire voorzieningen van de camping bevinden zich op 60 m.
POD 6.20 m² (zonder privé sanitair)
Huisdieren niet toegestaan
Slaapplaatsen buiten slaapkamers
Totale oppervlakte (in m²) : 6.2
Terras
Toegankelijk voor mindervaliden : nee
Verwarming
De POD is een eenvoudige hut en een originele accommodatie voor natuurliefhebbers en kampeerders. U hoeft alleen maar uw koffers mee te nemen. De POD biedt u het comfort van een slaapkamer met elektriciteit, verwarming en dubbel glas. Buiten vindt u een hutkoffer voor uw persoonlijke bezittingen en een tafel met prieel. En mocht u iets vergeten zijn, dan kunt u altijd terecht in het restaurant en de minisupermarkt!

Merci d'accepter les conditions d'utilisation du formulaire

  De informatie die met dit formulier wordt verzameld, is nodig voor de verwerking van uw verzoek. Door dit formulier te verzenden, gaat u akkoord met de opname en verzending naar de diensten van FRHPA SUD die verantwoordelijk zijn voor de verwerking ervan.
U hebt computerrechten en vrijheden met betrekking tot de gegevens die op u betrekking hebben, die u kunt uitoefenen door contact op te nemen met de functionaris voor gegevensbescherming van FRHPA SUD. Beleid inzake bescherming van persoonlijke gegevens