Camping Arc en Ciel

camping etoile camping etoile camping etoile camping etoile 
Aix-en-Provence - Bouches-du-Rhône

Beschrijving

Kom onze kleine en traditionele familiecamping bezoeken! We hebben plaatsen voor slechts één overnachting of juist voor een langere periode (geen verhuur), ideaal om Aix-en-Provence en zijn prachtige omgeving te verkennen.

Onze camping bevindt zich op 2 kilometer van het centrum van Aix-en-Provence. U kunt flaneren over de Cours Mirabeau, op ontdekkingstocht door de kleine straatjes en pleintjes of genieten van de sfeer op de grote markt (dinsdag-, donderdag- en zaterdagochtend). Of treed in de voetstappen van de beroemde schilder Cézanne en bezoek verschillende musea: Granet, Caumont Art Center (4 kilometer) of Camps des Milles (7 kilometer).

De natuur aan de rand van de stad leidt u naar de berg Sainte-Victoire met helemaal op de top het Croix de Provence, voor de sportievelingen, of loop naar de indrukwekkende dam van Bimont. Neem ook eens de tijd op de N10 (ten noorden) en de N17 (ten zuiden) af te rijden en de wijngaarden en landschappen van Cézanne te ontdekken.


Accommodatie


Merci d'accepter les conditions d'utilisation du formulaire

  De informatie die met dit formulier wordt verzameld, is nodig voor de verwerking van uw verzoek. Door dit formulier te verzenden, gaat u akkoord met de opname en verzending naar de diensten van FRHPA SUD die verantwoordelijk zijn voor de verwerking ervan.
U hebt computerrechten en vrijheden met betrekking tot de gegevens die op u betrekking hebben, die u kunt uitoefenen door contact op te nemen met de functionaris voor gegevensbescherming van FRHPA SUD. Beleid inzake bescherming van persoonlijke gegevens